ZVEZDA I PARTIZAN POD HITNO DA PRESTANU SA TENZIJAMA! Jovan Šurbatović poručio: Urazumimo se i podržimo jedni druge!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA I PARTIZAN POD HITNO DA PRESTANU SA TENZIJAMA! Jovan Šurbatović poručio: Urazumimo se i podržimo jedni druge!

Fudbal -

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović apelovao je danas na čelnike, fudbalere i navijače Crvene zvezde i Partizana da pod hitno prestanu sa tenzijama i medjusobnim prepucavanjima i da konačno shvate da bi uspeh i jednog i drugog kluba u Evropi bio od neprocenjivog značaja za prosperitet srpskog fudbala.

"Prestanimo sa tenzijama i prepucavanjima. Zajednički interes je to 15. mesto koje nam donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svaka pobeda, svaki bod može da bude zlata vredan. Urazumimo se i podržimo jedni druge. Crvena zvezda i Partizan igraju ove jeseni najvažnije utakmice u novijoj istoriji srpskog fudbala", izjavio je Šurbatović gostujući u Jutarnjem programu televizije Prva i televizije Pink.

foto: Starsport©

On je podsetio da je Srbija trenutno u najboljem položaju jer za razliku od Grčke, Kipra i Hrvatske sa kojima se bori za 15. mesto na UEFA listi, jedina ove sezone ima dva kluba u trci za bodove.

Zvezda i Partizan su poslednjih dana podigli tenziju u srpskom fudbalu komentarisanjem sudjenja njihovih utakmica u Super ligi.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track