A SAD NA MALI ODMOR

MILOJEVIĆ POSLE OSMICE ZVEZDE PROTIV TREPČE: Jednom ćemo igrati na našoj svetoj srpskoj zemlji! (KURIR TV)

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Trepčom da će igračima dati "voljno" da konačno malo predahnu posle brojnih obaveza.

"Za vikend će igrači malo da napune baterije sa porodicama. Više ne znamo ni gde idemo ni odakle smo došli, ali takav je posao koji volimo da radimo. U svakom slučaju, predah će dobro doći", izjavio je Milojević.

Crveno-beli su u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi ubedljivo pobedili Trepču 8:0 u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

"Tražio sam da profesionalno odigramo utakmicu, morate tako, jer morate da pokažete da ste profesionalac i da ne razmišljate o tome ko je protivnik", rekao je Milojević i dodao:

"Sviđaju mi se igrači Trepče, bilo je dosta stvari koje smo mogli da vidimo. Sigurno je da smo bili favoriti, a drago mi je da smo odigrali ovaj meč. Draže bi mi bilo da smo odigrali dole među našim građanima, a nadam se da ćemo odigrati jednom na našoj svetoj srpskoj zemlji".

Trener Trepče Zoran Lučić je istakao da će utakmica zauvek ostati u sećanju ljudi iz Kosovske Mitrovice.

"Nismo očekivali ovoliki poraz. Bilo je i nekih dobrih stvari. Ipak smo mi treći rang i treba realno gledati odnos kvaliteta našeg kluba i Zvezde. Ovo će ostati u sećanju svima iz Mitrovice, a posebno onim igračima koji su dobili šansu", kazao je Lučić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja