SKANDAL U ITALIJI, NA MEČU U ZNAK PODRŠKE SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Albanci provocirali, Srbi uleteli na teren i prekinuli duel Vojvodine i Breše! Baloteli odlučio da se utakmica ne nastavi (VIDEO)
Foto: FK Vojvodina

NEVEROVATNO

SKANDAL U ITALIJI, NA MEČU U ZNAK PODRŠKE SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Albanci provocirali, Srbi uleteli na teren i prekinuli duel Vojvodine i Breše! Baloteli odlučio da se utakmica ne nastavi (VIDEO)

Fudbal -

Ekipe Breše i Vojvodine nisu uspele da u subotu popodne odigraju do kraja prijateljski meč!

Posle desetominutnog prekida u prvom poluvremenu, kada je isključeni Nenad Lalatović na kratko povukao svoje igrače sa terena, početkom drugog poluvremena desio se ozbiljniji incident, uz učešće navijača, posle koga je odlučeno da se više ne igra, piše Mondo.rs.

foto: Mondo / Milutin Vujačić

U trenutku prekida, Breša je vodila rezultatom 2:1 (2:0). Naime, trener Vojvodine Nenad Lalatović zaradio je crveni karton u 33. minutu meča, najverovatnije zbog prigovora glavnom arbitru, a onda je vidno besan povukao i svoje igrače sa terena. Sve to se dogodilo pri rezultatu 2:0 za domaćina, a kada su strasti malo smirile, igrači su se vratili na teren i meč je nastavljen. Nakon toga, Voša je postigla pogodak i smanjila zaostatak.

Kada se činilo da se sve smirilo, počelo je drugo poluvreme koje je sa sobom donelo nove nemire. Iza žičane ograd stadiona pojavili su se albanski navijači koji su za zastavama svoje zemlje provocirali Srbije koji su bili smešteni na drugoj strani stadiona. Kada su srpski navijači to videli, potrčali su ka Albancima koji su se dali odmah u beg.

Meč je nakon toga ponovo prekinut. Kako Mondo javlja, navijačke grupe se nisu sustigle i nije došlo do većeg incidenta.

Ipak, utakmica nije nastavljena, jer, kako prenosi sajt Vojvodine, napadač Breše Mario Baloteli nije želeo da nastavi da igra.

Inače, meč je se igrao u znak podrške prema članu druge šampionske generacije Vojvodine i sadašnjem treneru Bolonje Siniši Mihajloviću, koji je veći deo svoje igračke i trenerske karijere proveo u Italiji i koji se trenutno bori sa leukemijom. Zbog toga su igrači dva tima na teren su izašli u majicama na čijim leđima je pisalo "Mihajlović 11", dok je na grudima na italijanskom bilo napisano "Forza Sinisa!" (u prevodu "Napred Siniša").

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track