ALBANCI POSLALI IZ PRIŠTINE BRUTALNU PORUKU CRNOGORCIMA: Milo je možda vas prevario da niste Srbi, ali nas ne može! VIDEO
Foto: Printscreen, EPA, AP/Visar Kryeziu

Pravo u centar

ALBANCI POSLALI IZ PRIŠTINE BRUTALNU PORUKU CRNOGORCIMA: Milo je možda vas prevario da niste Srbi, ali nas ne može! VIDEO

Fudbal -

Brojni incidenti na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležili su utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

Albanci su zviždali crnogorskoj himni, provocirali 200-nak gostujućih navijača povicima "UČK, UČK", skraćenica zločinačke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, a na tribinama je nekoliko minuta trajao rat između navijača i obezbeđenja.

Posle utakmice jedan od komentara na društvenim mrežama je u najkraćem pogodio suštinu jer je istakao da je ključna poruka Crnogorcima iz Prištine:

"Milo je možda vas prevario da niste Srbi, ali nas ne može!".

"Crna Gora prizna Kosovo uprkos protivljenju 90% građana, ali ipak crnogorska himna dobije zvižduke u Prištini. Fatos Bećiraj, Albanac rođen na Kosovu, igra za Crnu Goru pritiv Kosova, a dobije aplauze u Prištini. Zato što Albanci savršeno rezonuju: Bećiraj će uvek biti Albanac bez obzira za koga igra, a Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na trenutni državni status."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track