Najnovije vesti

ŽUTI NA LEDU! Robertu Prosinečkom odbili ostavku, a sada žele da ga smene: Potresi u Sarajevu posle poraza u Grčkoj
Foto: EPA/FEHIM DEMIR

Raskid saradnje

ŽUTI NA LEDU! Robertu Prosinečkom odbili ostavku, a sada žele da ga smene: Potresi u Sarajevu posle poraza u Grčkoj

Fudbal

Robert Prosinečki gotovo sigurno neće voditi fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u poslednje dve utakmice kvalifikacija, te baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Popularni "Žuti" više ne uživa podršku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH, istih onih ljudi koji su nedavno odbili njegovu ostavku.

Ljubav je pukla posle novog poraza "Zmajeva", na gostovanju Grčkoj, posle kojeg su šanse da se plasiraju na EP svedene na minimum.

U toku petka je u Sarajevu trebala da se održi sednica na koju su pozvani članio IO i sam Prosinečki sa jednom jedinom temom, analizom kompletne situacije kako bi se pronašli razlozi velikih oscilacija u igri i rezultatu reprezentacije. Ona je otkazana, ali niko ne zna na koliko dugo, da li su u pitanju sati ili dani.

BiH je trenutno četvrta u grupi J sa 10 bodova, koliko ima i Jermenija, a pet manje u odnosu na drugoplasiranu Finsku. Finci u narednoj utakmici dočekuju Lihtenštajn, pa bi pobedom osigurali drugo mesto. BiH do kraja igra sa Italijom kod kuće i gostuje Lihtenštajnu, dok Jermenija dočekuje Grčku i putuje u Italiju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...