SAVO PRIZNAO DA PARTIZAN IMA DVA VELIKA PROBLEMA Evo šta je Milošević izjavio posle poraza u Lučanima! Trener Mladosti: Zasluženo smo pobedili
Foto: Starsport©

TREBA SE SUOČITI SA ISTINOM

SAVO PRIZNAO DA PARTIZAN IMA DVA VELIKA PROBLEMA Evo šta je Milošević izjavio posle poraza u Lučanima! Trener Mladosti: Zasluženo smo pobedili

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa posle današnjeg poraza od Mladosti definitivno ima veliki problem.

"Evidentno je da imamo problem i sa fondom igrača i sa golom. Posle poraza od Voždovca smo doveli u pitanje celu sezonu, definitivno imamo veliki problem. Videćemo kako ćemo se suočiti sa tim. Imamo ponovo niz utakmica na svaka tri dana i nije dobro što smo ga ovako počeli, ali šta je - tu je", rekao je Milošević na konferenciji za novinare posle utakmice u Lučanima.

Partizan je poražen od Mladosti sa 1:0 u 12. kolu Super lige.

"Sve čestitke ekipi Mladosti na pobedi. Kada je u pitanju igra, broj šuteva nag gol i šansi, zaslužili smo više od časnog poraza. Ali, to je nešto što nam se ponavlja dugi niz utakmica", naveo je Milošević.

Partizan ima 23 boda i zauzima peto mesto u srpskom prvenstvu.

Trener Mladosti Goran Stanić ocenio je da je njegova ekipa danas potpuno zasluženo pobedila.

"Mladost je željom, borbom i agresivnošću iznela celu utakmicu i po tim parametrima je zaslužila pobedu. Partizan po meni igra najbolji fudbal u našoj ligi. Čestitke mojim igračima na više nego zaslužena tri boda", rekao je Stanić.

"Možda nam je pomoglo što su imali mnogo reprezentativaca, a imaju i uskoro utakmicu sa Mančester junajtedom. Želim im tu puno uspeha", kazao je trener Mladosti.

On je bio zadovoljan igrom svog tima, pre svega u prvom poluvremenu.

"Zatvorili smo u prvom poluvremenu sve situacije za koje smo mislili da je Partizan najjači, kao što i jeste. Imali smo i situacije za brze kontranapade koje smo brzopleto rešavali. U drugom smo se više uvukli, dozvolili Partizanu šanse, koje Sadik na našu sreću nije realizovao", naveo je Stanić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track