NE ZAVARAVA NAS KRIZA TOTENHEMA Vulić: Svesni smo da nas čeka jako teška utakmica (FOTO)
Foto: Starsport©

LIGA ŠAMPIONA

NE ZAVARAVA NAS KRIZA TOTENHEMA Vulić: Svesni smo da nas čeka jako teška utakmica (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić rekao je danas da njegovu ekipu neće zavarati pad forme Totenhema i dodao da je to izuzetno kvalitetna ekipa, ali da će crveno-beli uraditi sve da ostvare pozitivan rezultat.

"Svesni smo da nas čeka jako teška utakmica. Evidentno je da je Totenhem u padu forme, ali to nas neće zavarati. Znamo da imaju izuzetno kvalitetnu ekipu. Promenili su samo dvojicu fudbalera u odnosu na prošlu sezonu kada su bili finalisti najelitnijeg evropskog takmičenja", rekao je Vulić pred polazak ekipe za London.

Fudbaleri Zvezde sutra gostuju Totenhemu u utakmici trećeg kola Grupe B Lige šampiona.

Zvezda nakon dva kola ima tri boda i druga je na tabeli, dok je Totenhem poslednji sa jednim bodom.

foto: Zvezda

"Maksimalno ćemo se spremiti da im odgovorimo našim stilom igre, uradićemo sve da ostvarimo povoljan rezultat. Totenhem igru u ogromnoj meri zasniva na ofanzivi, sve linije tima izlaze dosta visoko, tako da tu može da leži neka naša šansa. Pokušaćemo da ih iznenadimo ranim centaršutevima", rekao je Vulić.

Hose Kanjas istakao je da njegova ekipa u London ide da se bori za nove bodove i dodao da će šansa crveno-belih biti u kontranapadima.

"Idemo da se borimo, da trčimo, znamo naše mogućnosti. Borimo se za nove bodove u Ligi šampiona", rekao je Kanjas.

foto: Starsport©

"Ova utakmica će biti drugačija jer Totenhem igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Imaju veoma brze i snažne igrače i to ih izdvaja u odnosu na druge evropske timove. Moramo da budemo svesni toga, ne smemo da dozvolimo da gubimo lopte na sredini terena. Fokusiraćemo se na kontranapade, tu je naša šansa", rekao je Kanjas.

Kanjas nije želeo da posebno izdvoji bilo kog fudbalera Totenhema.

"Oni su zajedno fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu. Imaju jako dobrog trenera. Igrali su finale Lige šampiona prošle sezone tako da su jasne njihove ambicije", rekao je Kanjas.

Utakmica Totenhem - Crvena zvezda igra se sutra od 21.00.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track