TSC DOČEKUJE PROLETER Sabo: Nadam se da ćemo ispraviti greške u odbrani i da ćemo poboljšati efikasnost
Foto: Printskrin

SUPERLIGA SRBIJE

TSC DOČEKUJE PROLETER Sabo: Nadam se da ćemo ispraviti greške u odbrani i da ćemo poboljšati efikasnost

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Proletera ispraviti greške iz prethodne prethodne dve utakmice i da će osvojiti nova tri boda u Super ligi Srbije.

TSC je u prethodnom kolu izgubio od Radnika sa 3:2, a potom je u utakmici osmine finala Kupa Srbije nakon lošijeg izvodjenja penala izgubio od Javora 5:4 (1:1) i ispao iz daljeg takmičenja.

Sabo je danas ocenio da je u porazu od Radnika u Surdulici, kao i u eliminaciji iz Kupa od Javora, ekipi nedostajalo malo sreće, ali, pre svega, koncentracije u završnici.

"Pravili smo neke početničke greške kada smo primali golove, ali sve to ostavljamo iza sebe i okrećemo se utakmici koju u nedelju igramo protiv Proletera. Naš protivnik je u odličnoj formi i neće nam biti lako, ali nadam se da ćemo ispraviti greške u odbrani i da ćemo poboljšati efikasnost, kako pobeda ne bi došla u pitanje", rekao je Sabo.

Napadač Nenad Lukić istakao je da je svima u ekipi žao zbog eliminacije iz Kupa Srbije, ali da se sada treba okrenuti u potpunosti Super ligi.

"Mislim da po prikazanoj igri, nismo zasluženo izgubili dve utakmice, ali to je fudbal i preostaje nam da damo sve od sebe da se u nedelju vratimo u pobednički niz jer samo sam to je bitno", kazao je Lukić.

On je dodao da očekuje da će utakmica sa Proleterom biti teška, kao i svaka u Super ligi.

"Mislim da Super liga već dugo nije bila tako izjednačena kao ove sezone. Pokazalo se da svako svakoga može da pobedi. Igramo na svom terenu, a posle dva za nas loša rezultata, imamo imperativ pobede i od prvog minuta ćemo krenuti na pobedu. Proleter je u uzlaznoj putanji i u poslednjih nekoliko utakmica su igrali zaista dobro, ali ukoliko mi budemo pravi – mi ćemo se pitati", rekao je Lučić.

Kapiten Saša Tomanović takodje je rekao da očekuje tešku i tvrdu utakmica protiv Proletera, ali je izrazio uverenje da je TSC spreman.

"Imamo malo vremena za odmor, ali dobro smo radili na pripremama, spremni smo za izazove i očekujemo pobedu u nedelju", dodao je on.

TSC trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Super lige Srbije sa 24 boda, dok je Proleter deveti na tabeli sa 15 bodova.

Utakmica TSC - Proleter igraće se u nedelju od 18.00 , na stadionu u Senti.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track