Nastradali policajci koji su pratili navijače Maribora

Nesreća

Nastradali policajci koji su pratili navijače Maribora

Fudbal -
Iz policije nisu želeli da daju detalje o ovoj nezgodi, navodeći da će pojedinosti biti poznate kasnije. Nezvanično se moglo saznati da su se sudarili policijski automobil i kombi, koji je išao iz suprotnog pravca

DERVENTA - Više policajaca, koji su bili u pratnji navijača Maribora nakon nemira u Sarajevu, povređeno je na području Dervente u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19,20 časova, objavljuju Nezavisne novine.

Policijski Izvor “Nezavisnih” je ispričao da je tom prilikom povređeno pet do šest pripadnika policije, koji su Slovence pratili nakon njihovog sukoba sa navijačima “Željezničara”.

Iz policije nisu želeli da daju detalje o ovoj nezgodi, navodeći da će pojedinosti biti poznate kasnije. Nezvanično se moglo saznati da su se sudarili policijski automobil i kombi, koji je išao iz suprotnog pravca.

"Jedan od policajaca, koji je povređen, u vrlo teškom je stanju", rekao je sagovornik "Nezavisnih", a takođe se iz istih izvora saznaje da su slovenački navijači nakon sudara istrčali iz autobusa kako bi pomogli povređenim policajcima.

Grupa iz Slovenije koja je učestvovala u masovnoj tuči u centru Sarajeva, ispraćena je prema Sloveniji. Navijači iz Slovenije su došli u Sarajevo na revanš-utakmicu drugog kola kvaalifikacija Lige šampiona, između Željezničara i Maribora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track