OGNJEN VRANJEŠ NAGRABUSIO ZBOG JELENE KARLEUŠE: Direktor AEK-a LJUT! Klub se neće prilagođavati CIRKUZANTSKIM SITUACIJAMA (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Nemanja Nikolić

ČEKA GA KAZNA

OGNJEN VRANJEŠ NAGRABUSIO ZBOG JELENE KARLEUŠE: Direktor AEK-a LJUT! Klub se neće prilagođavati CIRKUZANTSKIM SITUACIJAMA (VIDEO)

Fudbal -

Čelnicima AEK-a je prekipelo, te su pobesneli zbog novog ispada Ognjena Vranješa, a ovog puta kazna će biti drakonska!

Kako prenose grčki mediji, iz atisnkog kluba su se oglasili i najavili kakva sudbina čeka kontroverznog fudbalera.

Podsećanja radi, navijači atinskih crveno-belih isprozivali su ga zbog rata koji dugo vodi sa Jelenom Karleušom, pevačica se ultrasima Olimpijakosa zahvalila, a čini se da Vranješa tek čekaju nove nevolje.

foto: Printscreen

Sve je kulminiralo kada je Vranješ posle utakmice sa Olimpijakosom objavio uvredljivu poruku na Instagram storiju o Jeleni Karleuši.

U klubu su od Vranješa tražili da obriše poruku, a tehnički direktor AEK-a Ilija Ivić preduzeo je mere i Vranješa čeka nova kazna.

"Ilija Ivić više neće prihvatati nesmotrenost i neetičko ponašanje koje izaziva gađenje, ne mogu se prihvatiti igrači koji sebe izdižu iznad tima. One stvari koje je napisao ne mogu se ni spominjati - prenose grčki mediji, navodeći da Ivić ne želi da se prilagođava više "cirkuzantskim situacijama".

Kako to samo Grci umej, kada je reč o nagađanjima, sumnja se da bi Ognjena pored novčane kazne mogla da sačeka i suspenzija. Poslednju reč o svemu imaće vlasnik kluba Dimitris Melisanidis.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track