ALBANSKI PROVOKATOR NOVIM POTEZOM JOŠ ŽEŠĆE RAZBESNEO NAVIJAČE ARSENALA: Ovu drskost topdžije mu nikada neće oprostiti! Posle ovoga može da usledi samo KRAJ! (FOTO)
Foto: EPA/PETER POWELL

KO MU DADE TRAKU

ALBANSKI PROVOKATOR NOVIM POTEZOM JOŠ ŽEŠĆE RAZBESNEO NAVIJAČE ARSENALA: Ovu drskost topdžije mu nikada neće oprostiti! Posle ovoga može da usledi samo KRAJ! (FOTO)

Fudbal -

Granit Džaka, kapiten Arsenala postao je neprijatelj broj jedan navijača ovog kluba posle meča protiv Kristal Palasa proteklog vikenda.

Navijači su u nedelju zviždali Džaki zbog standardno loše partije kakve redovno pruža na terenu u poslednje vreme, a njegova reakcija je najblaže rečeno bila krajnje neprimerena.

Kapiten tima nije se poneo u skladu sa ulogom lidera, pa je posle zvižduka koje je dobio od svojih navijača reagovao sknadalozno, stavljajući ruku na uvo, podstičući ih da još jače zvižde, a zatim ih je opsovao, skinuo dres i bacio ga na travu ispred izlaza!

Neoprostivo!

I umesto da spusti loptu, Švajcarac albanskog porekla samo je dolio ulje na vatru potezom na Instagramu. Naime, on je profilnu fotografiju sa kapitenskom trakom u dresu Arsenala posle incidenta promenio, tako što je ostavio fotografiju na kojoj je sa tom istom trakom u dresu Švajcarske.

Verujemo, da će posle ovog poteza koji je dodatno rasplamsao strasti među navijačima, da usledi - kraj! Naime, on ne bi više trebalo da bude igrač ovog kluba, a kamoli kapiten istog!

U međuvremenu se oglasio fudbalski klub Arsenal koji će "kapitenu za primer" Granitu Džaki ponuditi savetovanje kod psihologa,a traku mu ostavirti na ruci, prenose britanski mediji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track