VLADAN MILOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD TSC: Umesto da totalno ''ubijemo'' utakmicu, mi promašimo dva zicer i uđemo u nervozu!
Foto: Starsport

IZJAVA POSLE MEČA

VLADAN MILOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD TSC: Umesto da totalno ''ubijemo'' utakmicu, mi promašimo dva zicer i uđemo u nervozu!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da misli da je njegova ekipa zasluženo danas pobedila TSC, ali je bio nezadovoljan pojedinim stvarima.

"Umesto da totalno 'ubijemo' utakmicu kod 2:0, promašimo dva 'mrtva' zicera i ulazimo u nervozu. Ali, kontrolisali smo utakmicu i mislim da je pobeda zaslužena. Čestitam igračima i navijačima što su nas podržali", rekao je Milojević za Arenu posle utakmice.

Zvezda je na svom stadionu pobedila TSC sa 3:1 u 14. kolu Super lige Srbije.

"Ovo je stvarno bio derbi. TSC ima svoj stil igre, čestitao sam im za sve što su uradili. Hoće da igraju fudbal, izlaze, pritiskaju na Marakani. Nema mnogo ekipa koje dodju da igraju na ovakav način", kazao je Milojević.

Trener TSC-a Zoltan Sabo čestitao je Zvezdi na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

Zvezda je kvalitetnija ekipa od nas. Mi smo sve pokušali. Nisam zadovoljan u prvom poluvremenu, nismo ličili na sebe. U drugom smo izgledali mnogo, mnogo bolje. Imali smo poluprilike, ali Zvezdin kvalitet je presudio", rekao je Sabo.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 36 bodova, dok TSC ima 25 i zauzima peto mesto u srpskom prvenstvu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track