VRANJEŠ OSTAO BEZ DVE PLATE: Zbog Jelene Karleuše oteran iz Anderlehta i reprezentacije, a sada plaća kaznu od 100.000 evra! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Profimedia

po džepu

VRANJEŠ OSTAO BEZ DVE PLATE: Zbog Jelene Karleuše oteran iz Anderlehta i reprezentacije, a sada plaća kaznu od 100.000 evra! (FOTO)

Fudbal -

Kontroverzni fudbaler nije oteran iz AEK, kako pišu neki mediji, ali će debelo platiti novu aferu

Ognjen Vranješ ostaje igrač AEK Atine, ali će skupo platiti dešavanja iz prethodnih desetak dana. Kako saznajemo, grčki klub kaznio je srpskog fudbalera sa dve plate, što iznosi gotovo 100.000 evra!

Čelnicima Atinjana nije se svidelo to što su na društvenim mrežama osvanule fotografije s proslave Vranješovog rođendana u izdanju koje ne priliči profesionalnim sportistima. Kada se na to nadovezala Ognjenova objava na Instagramu u kojoj je koristio ne baš primeren rečnik aludirajući na JK (možete samo da masturbirate na ovu ku*vu), usledila je žestoka kazna. Mediji u Grčkoj su spekulisali o suspenziji, ali rukovodstvo AEK odlučilo se za novčanu globu u vidu dve plate.

foto: Screenshot

Ovo nije prvi put da iskusni fudbaler plaća cenu dešavanja u vezi sa poznatom pevačicom. Iz prethodnog kluba je čak i oteran jer nisu želeli da se ime njihovog igrača provlači u ovakvom kontekstu u medijima. Anderleht nije završio saradnju s Ognjenom zbog fudbalskih razloga, već zbog stvari van terena. Isti slučaj je i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, čiji je dres Vranješ nosio čak 38 puta. Baš skupa cena afere...

Vranješ nije jedini

KAŽNJENI I OSTALI BALKANCI

Pored Vranješa, novčana kazna izrečena je još četvorici fudbalera AEK s prostora Balkana. Reč je o Nenadu Krstičiću, Marku Livaji, Anelu Šabanadžoviću i Milošu Deletiću.

Oni se terete za neprimeren noćni provod, pa su kažnjeni smanjenjem zarada za određeni procenat.

Kurir.rs / M. B.

Foto: Marina Lopičić, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track