KOSANOVIĆ: Posle debakla protiv Radnika čeka nas pravi ispit u Senti
Foto: FK Radnički

Super liga Srbije

KOSANOVIĆ: Posle debakla protiv Radnika čeka nas pravi ispit u Senti

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da protiv TSC-a u 15. kolu Super lige očekuje pozitivnu reakciju ekipe posle neočekivanog poraza od Radnika.

Samo nekoliko dana posle debakla u duelu sa Radnikom čeka nas nova utakmica sa izuzetno ozbiljnim protivnikom i potrebno je da pokažemo reakciju. TSC jeste debitant u Super ligi, ali je u dosadašnjem delu sezone pokazao da vredi mnogo više od timova koji obično ulaze u našu najjaču ligu. To je tim koji je sastavljen od puno kvalitetnih fudbalera", rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

Kako je naveo, njjihova pozicija na tabeli nikako nije slučajna i sve ukazuje da će u nedelju za rivala imati jedan ozbiljan sastav.

"Tako ih shvatamo i tako se moramo i ponašati spremiti se za tu utakmicu. TSC je očigledno naš direktni rival u borbi za poziciju u vrhu tabele, imamo po 25 bodova i obaj ko bude bolji u Senti napraviće veliki korak prema napred. Posle toga nas čeka još jedno teško gostovanje Proleteru i u narednih 7-8 dana ćemo imati lepu priliku da vidimo koliko mi zaista vredimo kao ekipa i šta je to što Radnički može. Naš cilj protiv TSC-a je pobeda i učinićemo sve da do nje i dođemo", istakao je Kosanović.

Utakmica između TSC-a i Radničkog igra se u nedelju od 15 sati u Senti.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track