SA DIVCEM NA ĐAVOLE: Košarkaška legenda umesto u Toronto sa Sakramentom, dolazi u Mančester da bodri crno-bele!
Foto: AP

kakva podrška

SA DIVCEM NA ĐAVOLE: Košarkaška legenda umesto u Toronto sa Sakramentom, dolazi u Mančester da bodri crno-bele!

Fudbal -

Imaće Partizan specijalnu podršku iz SAD u četvrtak na "Teatru snova".

Tamo će, prema najavama, imati lepu podršku svojih navijača, ali i jednog svog specijalnog fana - legendarnog Vlada Divca.

Njegov dolazak na utakmicu najavio je novinar Željko Pantić, prijatelj našeg košarkaša, uz napomenu da će Divac zbog Partizana propustiti meč Sakramenta sa aktuelnim šampionom NBA lige Torontom.

"Kritična vremena zahtevaju kritične mere... Pošto je Isaija kao dokazana sreća Partizana na svim gostovanjima privremeno sprečen borbom za život koju mora da dobije, tako da nećemo ići u Mančester i bićemo uz njega, morali smo da nađemo adekvatnu zamenu... Tako će kao specijalni izaslanik Isaije Pantića, na utakmicu sa Mančester junajtedom direktno iz Njujorka nakon utakmice Sakramento Kingsa sa Njujork Niksima doleteti proverena Partizanova sreća na fudbalskim gostovanjima, izvesni Vlade Divac... Tako će umesto da u Torontu bude uz Sakramento, u četvrtak sledeće nedelje Vlade Divac biti uz Partizan u Mančesteru... I kao što je u Njukaslu dobio rukavice od Ivice Kralja, tako se očekuje slična donacija od Vladimira Stojkovića, naravno uz sličan rezultat... Napred Partizan", napisao je Pantić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track