Babović: Briga me za zvižduke

Babović o navijačima

Babović: Briga me za zvižduke

Fudbal -
Kada igram dobro onda ćute, a čim pogrešim odmah zvižde. Mislim da sam korektno odigrao i zvižduci mi ne mogu ništa", poručio je Babović

Fudbaler Partizana Stefan Babović je ispraćen zvižducima kada je u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete (3:1), mesto u timu ustupio Zvonimiru Vukiću.

"Nisu me iznenadili, ali ni potresli zvižduci. Poznato je da jedva čekaju moju grešku da bi mi zviždali, međutim imam punu podršku saigrača i veliko samopouzdanje, pa me ne bi poremetilo ni da mi zviždi 50.000 ljudi".

Nemanja Tomić je bio najbolji fudbaler crno-belih u dve utakmice sa Valetom. Vezista crno-belih koji je postigao tri gola, poručuje da njegovu ekipu očekuje mnogo teži posao protiv AEL-a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Odigrali smo pravu takmičarsku utakmicu, na rezultat. U prvom poluvremenu nije bilo baš najbolje, ali smo u nastavku to ispravili. Možda smo bili malo opušteniji, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da smo mnogo bolja ekipa i postigli još dva gola", rekao je Tomić.

Sledi dvomeč sa AEL-om.

"Još uvek nismo gledali njihove utakmice, ali svakako da je AEL mnogo teži protivnik nego Valeta", zaključio je Tomić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track