ZVEZDIN ARGENTINAC UVEREN: Dočekaćemo evropsko proleće!
Foto: EPA/PETER SCHNEIDER

LIGA ŠAMPIONA

ZVEZDIN ARGENTINAC UVEREN: Dočekaćemo evropsko proleće!

Fudbal -

Crvena zvezda se sastaje sa engleskim klubom u sredu od 21 čas.

Crvena zvezda je savladala Proleter rezultatom 2:0, a mrežu protivnika načeo je Mateo Garsija pogotkom u 61. minutu susreta. Zvezdin Argentinac je optimističan pred utakmicu sa Totenhemom koja će se odigrati u sredu od 21 čas.

- Slušao sam mnogo o utakmici sa Liverpulom i o velikoj pobedi koju smo ostvarili prošle godine. Znam da je Pavkov postigao dva gola i da je bila neverovatna atmosfera na tribinama. Očekujem da to možemo da ponovimo. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba sam shvatio da se mnogo stvari poklapa, sličan datum, a takođe smo Proleter pobedili prošle godine pred Liverpul. Verujem u naš tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat protiv Totenhema - govori crveno-beli ofanzivac.

Garsija je u avgustu ove godine stigao u tabor crveno-belih i već je imao prilike da se uveri koliko podrška navijača znači izabranicima Vladana Milojevića.

- Imao sam prilike da se uverim da je priča o Delijama stvarna. Njihovo navijanje pomaže našoj ekipi i motiviše nas da dajemo svoj maksimum. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će atmosfera biti za pamćenje. Ne sumnjam u zvezdaše i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže, u ovoj, vrlo važnoj utakmici za klub - istakao je Garsija i potom se osvrnuo na stanje na tabeli u grupi B:

- Još uvek je sve otvoreno i ima da se igra. Pokazali smo protiv Olimpijakosa da imamo dobar tim i da nam je mesto u Ligi šampiona. Očekuju nas još tri utakmice u kojima verujem da možemo da napravimo dobar rezultat i približimo se plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Želja nam je da dočekamo proleće u Evropi i verujem da možemo da uspemo u tome - tvrdi Garsija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track