SPEKTAKULARANO

POČINJE ZVEZDA TV: Pogledajte kako izgleda studio crveno-bele televizije! KURIR TV

Fudbal -

Ono što su svi zaljubljenici u crveno-belu boju dugo iščekivali - konačno se ostvarilo.

Otvorena je Zvezdina televizija na kojoj ćete moći svakodnevno da se informišete o svim aktuelnostima vezanim za Crvenu zvezdu.

foto: Kurir

Studio Zvezda TV postavljen je na zapadnoj strani stadiona Rajko Mitić. U planu je osam sati originalnog programa i još toliko u formi repriza.

Početak programa Zvezdine televizije biće u utorak, 5. novembra od 12 časova.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić sa ponosom se obratio okupljenima na ulazu u zapadnu tribinu stadiona Rajko Mitić, koji su došli kako bi uveličali otvaranje Zvezda TV-a.

foto: Kurir

- Ispunjen ponosom stojim pred vama, jer otvaramo Zvezdinu televiziju. Još jedan dragulj u kruni naših uspeha. Projekat Zvezda TV je dokaz da Crvena zvezda pripada evropskim velikanima. Svojom istorijom, sadašnjošću i planovima za budućnost. Ne tako davno, pre pet godina, stajao sam na ovom mestu, samo sprat iznad, kada smo promovisali novog trenera u mraku, jer na našem stadionu nije bilo struje. Tada sam Vam rekao da samo tražim vreme, ono je brzo proticalo, a mi smo radili marljivo, ulagali energiju, znanje i emocije. Imali smo viziju - istakao je Terzić i nastavio:

foto: Kurir

- Danas, Crvena zvezda dominira u domaćem prvenstvu, svi se nadamo trećoj tituli zaredom, tri godine igramo u Evropi, drugu godinu u nizu je to Liga šampiona. Danas, Marakana sija nekim novim sjajem, a dočekali smo i da otvorimo Zvezda TV. Uložili smo mnogo i veoma smo ponosni. Od sutra naši navijači u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, čitavoj Evropi i svetu, moći će jednim klikom dugmeta da budu prisutni. U saradnji sa našim sponzorom, kompanijom Telekom, napravili smo iskorak u budućnost. Okupili smo ekipu mladih ljudi, koji ima energiju i znanje, da svim navijačima Crvene zvezde na pravi način dočaraju ono što se dešava u našem klubu, kao i ono što će se tek dešavati. Nadamo se novim pobedama i titulama - podvukao je generalni direktor Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track