BIVŠI IGRAČ PARTIZANA IZBAČEN IZ TIMA: Srbina teško koštalo divljanje! Džigi na velikom ispitu (VIDEO)
Foto: Đenova FK Fejsbuk

italijani ne praštaju!

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA IZBAČEN IZ TIMA: Srbina teško koštalo divljanje! Džigi na velikom ispitu (VIDEO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Ninković zvani Džigi kažnjen je od strane svog kluba Askolija za incident koji je napravio na prvenstvenom meču protiv Venecije, pre nekoliko dana.

Ninković je izbačen iz ekipe na nedelju dana i neće biti u protokolu za naredni meč koji njegov Askoli igra sa ekipom Krotonea. Ukoliko se ista stvar ponovi, iz kluba su rekli da ne žele da trpe takvo ponašanje i da će popularni Džigi automatski dobiti ispisnicu.

Srbin imao ugovor sa Askolijem do juna 2021. godine i obostrana želja je da se u narednom periodu odnos dve strane popravi.

Podsetimo, Nikola Ninković napravio je veliki skandal na utakmici italijanske Serije B protiv Venecije. U 70. minutu pri rezultatu 0:0 dosuđen je penal za Askoli i tada su Ninković i njegov saigrač Alesio de la Kru ušli u klinč, jer su obojica želela da izvedu najstrožu kaznu. Tu bitku je dobio Holanđanin, koji je šutirao sa bele tačke i doveo Askoli u vođstvo.

Ali to nije bio kraj...

Bivši fudbaler Partizana je prišao treneru Paolu Zanetiju i ultimativno tražio izmenu! Zaneti je "poslušao" Ninkovića i zamenio ga, uz salve kritika, a Srbin je i pored terena nastavio da besni.

"Ne mogu da preuzmem odgovornost za njegovo ponašanje. Izvinjavamo se navijačima i svima. Traženje izmene je bilo odvratno", rekao je Zaneti.

Inače, Džigi, kako je Nikoli nadimak, još u Partizanu je bio poznat kao temperamentan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track