BAVARCI NOVOG TRENERA DOVODE TAČNO PRED ZVEZDU: Bajern rešenje na klupi pronalazi do 26. novembra (FOTO)
Foto: EPA / Lukas Barth Tuttas

U POTRAZI ZA TRENEROM

BAVARCI NOVOG TRENERA DOVODE TAČNO PRED ZVEZDU: Bajern rešenje na klupi pronalazi do 26. novembra (FOTO)

Fudbal -

Predsednik Bajerna Uli Henes najavio je da će za najviše tri nedelje biti poznat novi trener i naslednik smenjenog Nika Kovača.

To znači da će Bavarci na meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona doći u Beograd sa novim trenerom, odnosno da će pronaći rešenje do 26. novembra.

"Sve je rečeno o toj temi. U nedelju je sve bilo detaljno. Ne mogu ništa da kažem da će se desiti nešto sledeće nedelje. Najvažnije u ovom trenutku je da imamo tri nedelje i da ćemo u tom roku razmotriti sve. Mislim da ćemo do tada napraviti potez", rekao je Henes nemačkim medijima.

uli henes
uli henesfoto: AP

Kovač je smenjen zbog slabih rezultata na startu sezone i poslednjeg debakla od Ajntrahta u Frankfurtu (5:1).

"Uvek smo imali dobar odnos sa Kovačem. Razlaz je došao sporazumno. Ne postoji prljavi veš... Pričali smo, sve je u redu i dobio sam osećaj da je sada skinuo veliki pritisak", poručuje on.

niko kovač
niko kovačfoto: AP

Kao zamena za Kovača spekuliše se sa brojnim imenima poput Ralfa Ragnika, Arsena Vengera, Masimilijana Alegrija, Žozea Murinja, a možda najveće šanse daju se Ajaksovom treneru Eriku ten Hagu.

Do imenovanja trenera ekipu će da vodi pomoćnik Hans Flik, već od sutra protiv Olimpijakosa u Minhenu u meču Lige šampiona.

Direktna borba za osminu finala LŠ večeras (21.00) u Dortmundu, gde gostuje Inter. Pre dve nedelje u Milanu je bilo 2:0 za italijansku ekipu, a sada je kvota na keca 2,20, iks je 3,35, dvojka 3,35, a 3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Inter.

(Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track