OVO DELIJE NAJVIŠE ZANIMA: Hari Kejn otkrio šta mu se desilo za vikend i da li će igrati protiv Crvene zvezde
Foto: AP

SAMO DA NE BUDE RASIZMA

OVO DELIJE NAJVIŠE ZANIMA: Hari Kejn otkrio šta mu se desilo za vikend i da li će igrati protiv Crvene zvezde

Fudbal -

Kapiten fudbalera Totenhema Hari Kejn izjavio je večeras da se spreman za duel protiv Crvene zvezde posle oporavka od virusa i da je svestan teškog meča i atmosfere u Beogradu.

Kejn je propustio u nedelju gostovanje Evertonu u Premijer ligi, ali će biti u sastavu za duel sa Zvezdom u 4. kolu B grupe Lige šampiona.

"Osećam se bolje nego prethodnih dana. Uhvatio me je virus, sada sam dobro. Juče sam trenirao, večeras ću takođe i videćemo kako će izgledati sve", rekao je Kejn na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Kejn se prisetio prethodnog gostovanja u Beogradu, kada je protiv Partizana u Ligi Evrope završen meč bez golova.

"Sećam se i da sam udario nogom stativu (iz besa). Nije bila moja najbolja utakmica. Sećam se da je bilo teško sa nerešenim ishodom. Verujem da ću odigrati bolje nego tada", rekao je on.

Engleski golgeter svestan je vruće atmosfere sa tribina "Marakane".

"Čuo sam da će atmosfera biti vruća, ali kada izađemo na teren fokusiraćemo se samo na sebe. Zvezda je pokazala da može da nas ugrozi, imala je šanse da izjednači u Londonu, ali nije i moglo je sve da bude drugačije. Moramo da ostanemo skoncentrisani", zaključio je Kejn, dodavši da se nada da neće biti rasističkih ispada kao u Sofiji.

Utakmica između Crvene zvezde i Totenhema igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track