HRVAT UBIO KOKOŠKU USRED UTAKMICE: Fudbaler se iznervirao, šutnuo nesrećnu životinju, pa dobio crveni karton! Evo šta je onda uradio (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEZAPAMĆENO

HRVAT UBIO KOKOŠKU USRED UTAKMICE: Fudbaler se iznervirao, šutnuo nesrećnu životinju, pa dobio crveni karton! Evo šta je onda uradio (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler nižerazrednog hrvatskog kluba Jelengrada, Ivan Gazdek, ubio je kokošku za vreme utakmice!

Na meču Druge županijske lige Sisačko-moslavičke protiv Jasenovca, Gazdek je šutnuo jednu od kokošaka koje su se našle na terenu i ubio je!

"Verujte, nije bilo namerno... Rezultat je bio osetljiv u tom trenutku (2-1), nervoza je bila prisutna. Čak smo se u svlačionici na poluvremenu malo posvađali", izjavio je Gazdek i nastavio:

"Stalno nam kokoške ulaze na teren pa utakmica mora da se prekida. Teren bude pun izmeta, nehigijenski su to uslovi. Malo sam potrčao prema kokoškama kako bi ih oterao, zamahnuo sam nogom i jednu slučajno usmrtio, jeb* ga".

Gazdek je zatim kokošku bacio preko ograde.

"Sudija je dotrčao do mene i pokazao mi crveni karton zbog nesportskog ponašanja".

Komšinica, čija je to bila kokoška, nije se naljutila.

"Odmah je kokošku sklonila sa mesta nesreće i nikom ništa. Ipak, meni je bilo silno žao pa sam joj poslao pismo i novu kokošku u znak izvinjenja", kazao je igrač Jelengrada.

Nemilu scenu sa utakmice možete pogledati OVDE.

Inače, Jelengrad je pobedio 8:1.

(24 sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track