KONTE POLUDEO NAKON DORMUNDA: Nije besan na svoje igrače, nego na upravu kluba! (FOTO)
Foto: EPA

PUKLO MU PRED OČIMA!

KONTE POLUDEO NAKON DORMUNDA: Nije besan na svoje igrače, nego na upravu kluba! (FOTO)

Fudbal -

Antonio Konte bio je ekstremno besan posle poraza od Borusije Dortmund,ali ne na svoje igrače, već na upravu kluba.

"Ponovo moram isto da pričam, nama su dobri rezultati u prvenstvu zamaskirali probleme. Loše smo planirali prelazni rok, nemamo dovoljno igrača, ni kvantitativno, ni kvalitativno. Nije me briga za januar ili februar, tada će biti kasno, dosta mi je ponavljanja istih stvari. Ne možemo stalno da igramo do granice limita u dva takmičenja, platićemo ceh, kao protiv Borusije", kaže Konte.

Inter je dozvolio da izgubi utakmicu nakon vođstva od 2:0 na poluvremenu.

Ne želim ni alibije, ali ovakvim porazima poništavamo dobar rad, sve jer nemamo dovoljno igrača. Ovo su fudbaleri koji sem Godina nisu osvojili ništa, nadam se da ih poraz iritira koliko i mene", dodao je besni trener Intera.

foto: Getty Images

Konte je apelovao na upravu kluba da reaguje u januarskom prelaznom roku jer Inter nema dovoljan fond igrača da izdrži trku sa Juventusom. "Ekipa pada jer igraju isti igrači, ne možemo više, ovo što smo do danas učinili je limit. Drugi i kad im se povrede tri igrača i ne obraćaju pažnju, mi imamo ogromne probleme", aludirao je Konte na Juve koji zaista ima dva tima i zamenu za svakog fudbalera.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track