RONALDO BESAN KAO RIS NAPUSTIO TEREN KADA SE LOMIO MEČ Sari se ŽESTOKO zamerio Portugalcu, pa se prao: Plašio sam se da će se povrediti (VIDEO)
Foto: EPA/YURI KOCHETKOV

KRISTIJANO NAPUSTIO TEREN U SAMOM FINIŠU

RONALDO BESAN KAO RIS NAPUSTIO TEREN KADA SE LOMIO MEČ Sari se ŽESTOKO zamerio Portugalcu, pa se prao: Plašio sam se da će se povrediti (VIDEO)

Fudbal -

Juventus je posle drame u finišu meča slavio nad Lokomotivom, a meč je obeležio i Kristijano Ronaldo koji je uz negodovanje napustio teren.

Juventus se namučio u meču sa Lokomotivom, ali je ipak na kraju došao do tri boda.

Strelci za goste su bili Remzi u 4. i Daglas Kosta u 93. minutu, dok je Mirančuk u 12. pogodio za Lokomotivu.

Juventus ima 10 bodova na vrhu grupe D i obezbedio je prolaz u osminu finala, dok je Lokomotiva ostala na tri boda.

Prva zvezda Stare dame Kristijano Ronaldo nije bio na terenu kada se lomio rezultat. Naime, trener Mauricio Sari je odlučio da je bolje da Portugalac bude na klupi.

U prvi mah se učinilo da mu je Kristijano zamerio, a i u drugi se nije stekao ništa drugačiji utisak.

U 81. minutu umesto Ronalda na teren je ušao Dibala, a potom su kraj aut linije Portugalac i Sari imali razgovor koji nije protekao u prijateljskom tonu.

Svetski mediji su ekspresno pisali o razdoru u Torinu, te je i na konferenciji nakon utakmice Mauricio Sari bio upitan o pomenutom događaju.

foto: EPA/YURI KOCHETKOV

"Ronaldo u ovom momentu nije u sjajnoj formi, poslednjih par dana je imao problem sa kolenom, pokušava da nadoknadi dodatnim naporom i tako stavlja aduktor pod još veće opterećenje. Već je tokom prvog poluvremena bio razdražljiv pošlo je imao pobleme. Tokom sprinta je napravio pokret koji mi nije izgledao dobro, pa sam se plašio da će se povrediti i učinio najbolje za njega, izveo ga sa terena", rekao je Sari posle meča.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track