FUDBALERI ZVEZDE OBRADOVALI VIŠE STOTINA MALIH ZVEZDAŠA: Petrović i Pankov se družili sa učenicima OŠ Veselin Masleša
Foto: Printscreen/Facebook

BAŠ LEPO

FUDBALERI ZVEZDE OBRADOVALI VIŠE STOTINA MALIH ZVEZDAŠA: Petrović i Pankov se družili sa učenicima OŠ Veselin Masleša

Fudbal -

Zvezdin tandem Njegoš Petrović i Radovan Pankov u toku današnjeg popodneva družili su se sa školarcima i obradovali đake koji pohađaju Osnovnu školu "Veselin Masleša".

Prvotimci Crvene zvezde su se dva dana pred utakmicu 16. kola Superlige i gostovanja Javoru u Ivanjici družili sa više stotina zvezdaša koji su ih dočekali eksplozijom oduševljenja.

Školska sala odzvanjala je od ovacija prilikom ulaska Pankova i Petrovića koji su istinski obradovali najmlađe zvezdaše. Mališani su nestrpljivo čekali u redu da bi došli do svojih ljubimaca.

foto: Printscreen/Facebook

Pravo oduševljenje preko 300 mališani koji su bili u crveno-belim obeležjima i videlo se koliko im znači što su u prilici da se upoznaju sa svojim idolima.

Zvezdini asovi su ovom prilikom najmlađe zvezdaše darivali autogramima, fotografijama, ali i poklonima. Uverili su se Petrović i Pankov koliko ih deca obožavaju i na svojstven način ulepšali su im dan koji će dugo pamtiti.

foto: Printscreen/Facebook

"Fudbalski klub Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u Osnovne škole 'Veselin Masleša' koji su učinili sve da i osnovci i fudbaleri uživaju", poručuju sa "Marakane".

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track