OVO IMA SAMO U SRBIJI! CIRKUS U PRVOJ LIGI: Pet penala na meču u Novom Sadu! Dokazano da je Kabel nameštao, ali se ipak popeo na prvo mesto (VIDEO)
Foto: Printscreen

SUDIJA ĐORĐIĆ U CENTRU PAŽNJE

OVO IMA SAMO U SRBIJI! CIRKUS U PRVOJ LIGI: Pet penala na meču u Novom Sadu! Dokazano da je Kabel nameštao, ali se ipak popeo na prvo mesto (VIDEO)

Fudbal -

Cirkus u Prvoj ligi Srbije! Na utakmici 18. kola između Kabela i Metalca u Novom Sadu sudija Miloš Đorđić dosudio je čak pet penala!

Da sve bude zanimljivije, desilo se to na meču Kabela, za čiji je duel 14. kola sa Smederevom dokazano da je namešten!

Kabel je u subotu savladao Metalac 3:1. Naravno, svi golovi su postignuti sa bele tačke.

Prva dva jedanaesterca izveli su gosti, od kojih su jedan realizovali, a onda je usledila serija kaznenih udaraca za domaćina.

Fudbaleri Kabela su četiri puta šutirali sa 11 metara, jer je jedan penal bio ponovljen.

Inače, Đorđić nije bio u centru pažnje samo kod pokazivanja na belu tačku, jer je pored toga pokazao čak 11 žutih i jedan crveni karton.

Podsetimo, Smederevo i Kabel su kažnjeni oduzimanjem po deset bodova, kao i novčano, jer su namestili međusobni duel u 14. kolu. Utakmicu odigranu 14. oktobra u Smederevu dobio je domaćin rezultatom 2:1 iako je gost vodio na poluvremenu. Kladioničarskim rečnikom, "iz dvojke u keca".

Međutim, na zvaničnom sajtu Prve lige tim klubovima bodovi još nisu oduzeti, pa je Kabel pobedom nad Metalcem skočio na vrh tabele sa 33 boda, zbog bolje gol-razlike u odnosu na Zlatibor.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track