Najnovije vesti

OVE REČI SLAMAJU I ONE NAJHRABRIJE: Ovim rečima Željko Pantić se oprostio od svog Isaije! Novinar Partizana EMOTIVNIJI NEGO IKADA (VIDEO)
Foto: Printscreen

KOLIKO EMOCIJA

OVE REČI SLAMAJU I ONE NAJHRABRIJE: Ovim rečima Željko Pantić se oprostio od svog Isaije! Novinar Partizana EMOTIVNIJI NEGO IKADA (VIDEO)

Fudbal

Poznati novinar ''Partizanovog vesnika'' Željko Pantić, oprostio se od svog sina Isaije Pantića, četrnaestogodišnjeg dečaka, koji je posle duge i teške borbe danas popodne preminuo od posledica tumora.

- Želim da obavestim sve prijatelje, rodbinu i sve one koji su voleli moga Isaiju da je on pre nekih pola sata preminuo, nakon junačke borbe, dve godine, pet meseci i jednog dana nakon prve operacije tumora mozga. Okružen porodicom, bez bola, muke tiho nas je napustio ovog dana. Ponosan sam na njega, zahvalan sam Bogu na svakom danu koji je podario, u kome smo mogli da uživamo sa njim, u tako divnom detetu i osobi, sa nadom da će se dragi Bog smilovati i primiti ga u jedan bolji svet u kome nema ni suza, ni smrti, ni bolesti - rekao je Željko Pantić.

- Vreme komemoracije i sahrane će biti naknadno određeno, obavestićemo vas. Nekako, na kraju smo dali sve od sebe i borili se, trudeći se da budemo na nivou njegove borbe, slomljenog srca što u toj borbi nismo pobedili - kazao je Pantić.

Podsetimo, Partizan je bio jedan od pokretača humanitarne akcije za pomoć malom Isaiji kada je svojevremeno skupljena suma od 126.713 dolara i koja je uplaćena bolnici "Childrens' National" u Vašingtonu 19. februara 2018. i prikupljena je za samo dva radna dana. Uključili su se tada svi, od Partizana i porodice Pantić preko velikih sportskih rivala, ministara u Vladi Srbije i mnogih drugih.

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...