IZJAVA POSLE MEČA

SAVO MILOŠEVIĆ POHVALIO SUMIN POTEZ: Drago mi je što je dozvolio Asanu da šutira penal na rođendan! (KURIR TV)

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan posle pobede svog tima protiv Inđije u 16. kolu Superlige.

Crno-beli u Humskoj slavili su sa 3:0, a trijumf je ostao u senci povrede Aleksandra Šćekića, koji je bio strelac drugog gola.

"Prvi put da idemo na odmor, a da budemo zadovoljni. Čestitam momcima na pobedi, ostaje žal za povredom Šćekića. Koštala nas je ova pobeda baš skupo. Koleno je u pitanju, u okretu se povredio, nije udarac. Sam se povredio", rekao je Milošević novinarima posle meča.

Crno-beli su kasnije saopštili da povreda Šćekića nije teže prirode i da mu je stavljena meka mobilizacija i upućen je na lečenje u klub.

Milošević se potom osvrnuo i na izdanje svog tima.

"Imali smo dobar odnos od početka. Videlo se i logično je, da nemamo taj adrenalin i tu energiju kao u Mančesteru. Momci su sve nadoknadili na terenu. Ponovili se ono što smo znali, da kada na vreme postignemo gol, relativno lako privedemo utakmicu kraju. To je ključ", kazao je on.

Treći gol na meču postigao je Takuma Asano sa penala, što mu je prvi gol u Superligi, a Milošević je pohvalio Sejdubu Sumu što je izvođenje penala prepustio Japancu.

"Drago mi je i zbog Asana. Danas mu je i rođendan, čestitali smo mu već. Pohvalio bih i postupak Sume. To su stvari koje nam trebaju da bismo nastavili da gradimo ozbiljan tim", zaključio je Milošević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track