HAOS U NAPULJU: Alanu i trudnoj ženi upali u kuću! Fudbaleri se boje navijača, pa uzeli telohranitelje, dok im žene beže iz grada (FOTO)
Foto: EPA/CESARE ABBATE

KAO koza nostra

HAOS U NAPULJU: Alanu i trudnoj ženi upali u kuću! Fudbaleri se boje navijača, pa uzeli telohranitelje, dok im žene beže iz grada (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Napolija su angažovali privatno obezbeđenje u strahu od napada navijača svog kluba.

Navijači su upali u Alanovu kuću i izvršili premetačinu, ali ništa nije ukradeno.

"Dosta je! Ovo prevazilazi svaku meru i ne mogu ovo da podnesem! Svakoga dana dobijam uvrede, moja deca plaču, uplašena su!", navela je Alanova trudna supruga Tais.

foto: AP

Defanzivac Kalidu Kulibali angažovao celodnevnu stražu za sebe i porodicu, a dodaje se i da je supruga Lorenca Insinjea napustila grad, piše "Korijere delo Sport".

Sve je počelo kada je vlasnik kluba Aurelio de Laurentis nezadovoljan rezultatima naredio ekipi da, zajedno sa stručnim štabom, cele nedelje bude u karantinu.

foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Međutim, posle meča sa Salcburgom u Ligi šampiona (1:1), igrači su otišli kućama, a trener Karlo Anćeloti je stao na njihovu stranu.

On se nije pojavio na obaveznoj konferenciji za novinare.

Ostao je u karantinu tokom noći, ali ga je sledeće jutro napustio.

foto: EPA/CESARE ABBATE

Zbog toga je De Laurentis hteo da mu uruči otkaz, ali su mu, kako pišu mediji, klupski advokati objasnili da bi morao da plati veliku odštetu, pa je odustao od te ideje.

Igrači, "pobunjenici" će biti novčano kažnjeni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track