Najnovije vesti

GOTOVO: Venger ima novi posao, PROFESOR prelazi u fotelju! (FOTO)
Foto: AP

VRATIO SE

GOTOVO: Venger ima novi posao, PROFESOR prelazi u fotelju! (FOTO)

Fudbal

Arsen Venger je novi član svetske kuće fudbala, jer će u FIFA raditi kao šef razvoja globalnog fudbala.

On će biti zadužen za razvoj fudbala u svetu u muškoj, ali i ženskoj konkurenciji. Pitaće se o fudbalskim pravilima i zakonima i donosiće važne odluke, a vodiće računa i o pitanjima tehničke prirode.

"Radujem se što ću učestvovati u ovom izuzetno važnom izazovu, ne samo zbog toga što sam oduvek bio zainteresovan za bavljenje fudbalom iz ove perspektive, već i zbog globalne misije koju ima FIFA. Mislim da ova nova FIFA iz svega srca brine o fudbalu, da joj je fudbal najvažniji cilj, kao i razvoj ove igre u svim mogućim komponentama", izjavio je Arsen Venger.

Videćemo da li ovo znači  kraj  trenerske karijere ili bi neka primamljiva ponuda mogla da ga natera da odustane od funkcije u FIFA.

Šuškalo se da bi mogao da sedne na klupu mihenskog Bajerna nakon što je Niko Kovač dobio otkaz, ali je ubrzo postalo jasno da uprava Bavaraca ima druge prioritete, te je Venger nastavio da traga za poslom. Od kako je otišao iz Arsenala govorio je da želi da ostane trener, ali prava ponuda nije stigla na njegovu adresu.

Šuškalo se da bi mogao da sedne na klupu mihenskog Bajerna nakon što je Niko Kovač dobio otkaz, ali ništa od toga. PSŽ mu je nudio mesto sportskog direktora, odbio je, ali izgleda da mu je dojadilo da čeka na pravu ponudu. 

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...