KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Ovo su detalji potencijalnog transfera Strahinje Pavlovića u Monako! Sve je tako blizu, ali..
Foto: Starsport©

SPEKTAKULARANO

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Ovo su detalji potencijalnog transfera Strahinje Pavlovića u Monako! Sve je tako blizu, ali..

Fudbal -

Talentovani fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović blizu je potpisa za Monako, a detalje ovog ugovora Kurir ekskluzivno otkriva svojim čitaocima.

Čelnici kluba iz Kneževine dalu su ponudu Partizanu koja se ne odbija!

Naime, čelnici Monaka su još pre mesec dana posetili klub iz Humske kada je transfer Pavlvoića samo usmeno dogovoren, a koliko danas, sve to bi trebalo da bude i zvanično pošto je delegacija crno-belih, koju čine predsednik Milorad Vučelić, gen. direktor Miloš Vazura i doktor Sead Malićević, zajedno naravno sa Strahinjom Pavlovićem, otputovala u Monako gde se očekuje finalizacija ovog trasnfera.

Ugovor crno-belih sa Monakom je spreman, čeka se samo paraf najpre Pavlovića, a onda i naravno predstavnika oba kluba. Međutim, ono što može stvoriti problem u celom transferu jeste zdravstveno stanje Pavlovića, zbog koga je podsetimo i propao transfer talentovanog štopera u redova Lacija. Iz tog razloga, delegaciji Partizana pridružio se i doktor Malićević, što nije praksa prilikom pregovora čelnika dva kluba.

Detalje ovog potencijalnog ugovora Kurir ekskluzivno otkriva za vas!

Naime, Partizan će na ime obeštećenja neto zaraditi 10 miliona evra i potencijalnih 3 miliona od bonusa. Tačnije, dva miliona će crno-beli dobiti ukoliko Pavlović odigra više od 20 utakmica za klub iz Kneževine, i još jedan milion ukoliko se Monako plasira u neko od evrpskih takmičenja (Liga šampiona, Liga Evrope). Ugovor će biti potpisan na 5 godina, a Pavlović će ostati u Partizanu do januarskog prelaznog roka.

Strahinja Pavlović ponikao je u Partizanovoj školi fudbala, a prvom timu je priključen prošle sezone. Ima samo 18 godina i jedan je od najtalentovanijih fudbalera na pozicji štopera na Balkanu.

Ono što je svakako zanimljivo jeste činjenica da je Pavlović u dresu Partizana odigrao ''samo'' 39 utakmica i na terenu proveo 3.500 minuta. Talentovani štoper je u dresu Partizana upisao jedan gol i to u šampionatu Srbije gde je nastupio čak 25 puta. Na to je dodao u Kupu svega 4 meča, a u Ligi Evrope, zajedno sa kvalifikacijama okruglo 10 mečeva.

Kurir sport / Nemanja Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track