MESI JE MALO NERVOZAN: Argentinac i Kavani zakazali tuču! Pre par dana ućutkivao i Titea (VIDEO)
Foto: AP

šta ga muči

MESI JE MALO NERVOZAN: Argentinac i Kavani zakazali tuču! Pre par dana ućutkivao i Titea (VIDEO)

Fudbal -

Navikli smo da je Leo Mesi u centru pažnje zbog svojih igara, ali sad je došao u žižu i zbog ponašanja na terenu.

Na dve prijateljske utaskmice reprezentacije Argentine protiv večitih rivala Brazila i Urugvaja ušaoje u sukob sa protivničkim igračima i selektorima.

Najpre je na utakmici protiv Brazila pokazao prstom selektoru "karioka" Titeu da ućuti.

Tite je tražio žuti karton za Mesija, što jeste nesportski, ali Argentinac nikada nije obraćao pažnju, niti se ovakvim gestovima upuštao u raspravu. Tijago Silva ga je žestoko kritikovao, rekao da kao jedan od sportista kome se najviše dive na svetu, mora da vodi računa i da je nepristojno tako se ponašati na terenu.

foto: AP

Mesi nije komentarisao navode kapitena Brazila, rešio je meč, postigao jedini gol, mnogi su to podveli pod veliku tenziju, odnosno rivalstvo sa Brazilcima.

Protiv Urugvaja na red je stigao Edison Kavani.

Urugvajac i Argentinac su razmenili uvrede, "Matador" nije nevin u ovoj situaciji, u stvari on je pitao Mesija, "da li želi da se tuče sa njim", Leo je odgovorio, "Kad i gde god hoćeš".

Jasno, bio je isprovociran, ali on obično na ovakve stvari ne obraća pažnju, a i suviše je veliki igrač da bi se uplitao u ovakve razgovore sa Kavanijem. Nije postojala neka presija, prijateljski je meč, završeno je 2:2, Mesi je sa penala spasao svoj tim poraza u finišu utakmice u Tel Avivu.

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track