TRENER BAJERNA PRED MEČ SA ZVEZDOM Hans Diter Flik: Posebno želimo pobedu u Beogradu!
Foto: Starsport

konferencija

TRENER BAJERNA PRED MEČ SA ZVEZDOM Hans Diter Flik: Posebno želimo pobedu u Beogradu!

Fudbal -

Trener fudbalskog kluba Bajern Minhen Hans Diter Flik rekao je danas da želi pobedu protiv Crvene zvezde u Beogradu baš zbog atmosfere na njenom stadionu.

"Posebno želimo pobedu na ovom stadionu, pred ovakvom atmosferom, protiv domaćinske ekipe kao što je Zvezda, koja je ovde pobedjivala velike klubove. Veoma je važno da pobedimo i završimo kao prvi u grupi", rekao je Flik na konferenciji za novinare u Beogradu.

Bajern Minhen će sutra igrati protiv Crvene zvezde u petom kolu Grupe B Lige šampiona.

Flik je posebno govorio o atmosferi na stadionu "Rajko Mitić".

"Atmosfera na ovom stadionu je nešto posebno. Pokazali smo ekipi šta može da očekuje u Beogradu. Jedva čekam, radoznao sam da vidim atmosferu i svi jedva čekaju utakmicu da je osete jer ona našeg protivnika čini još težim", kazao je Flik.

Novinari su sadašnjeg trenera nemačkog kluba pitali za 1991. godinu i legendarnu pobedu Zvezde u dvomeču sa Bajernom u polufinalu Kupa šampiona.

Flik je tada bio igrač i godinu dana pre te utakmice otišao je iz Bajerna u Keln.

"Tada sam otišao u Keln, ali to je bilo odavno. Ne mogu toliko da se setim šta se tačno dogadjalo, ali su reakcije u nemačkoj javnosti bile i te kako upečatljive. To je bio veliki podvig Crvene zvezde", rekao je Flik.

On je postavljen kao privremeno rešenje na mestu trenera Bajerna umesto smenjenog Nika Kovača, a istakao je da uživa u trenutnoj situaciji.

Utakmica Crvena zvezda - Bajern Minhen će početi sutra u 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track