SUDAR TITANA! Zidan: Prilika za revanš, pobeda je obaveza pred našom publikom! Tuhel: Spremni smo za izazov! (FOTO)
Foto: AP

liga šampiona

SUDAR TITANA! Zidan: Prilika za revanš, pobeda je obaveza pred našom publikom! Tuhel: Spremni smo za izazov! (FOTO)

Fudbal -

Derbi meč 5.kola Lige šampiona igra se u Madridu gde Real dočekuje PSŽ u okviru grupe A.

Francuzi su na "Parku prinčeva" tada slavili sa 3:0, a Zidan veruje da će njegov tim odigrati daleko bolje nego što je to bio slučaj u tom susretu.

"Ne planiramo nikakvu osvetu za ono što je bilo u prvoj utakmici sa Pari Sen Žermenom. Želim da odigramo dobru utakmicu i da zadržimo dobru formu u kojoj smo trenutno. Ovo je meč u kojem tako nešto možete da potvrdite. Želimo pobedu jer igramo kod kuće i obaveza nam je da uvek igramo dobar fudbal", izjavio je Zinedin Zidan

Golman Tibo Kurtoa se nada da će ekipa pokazati koliko je napredovala u odnosu na taj raniji poraz u Parizu.

"Taj meč nam je pomogao da mnogo naučimo. Nismo blistali, ali smo izvukli pouke za kasnije. Nije u planu osveta, više je to želja da pobedimo dobar tim koji takođe ima aspiracije da osvoji Ligu šampiona, treba samo da pokažemo koliko smo dobri", rekao je Belgijanac.

foto: AP

S druge strane, trener PSŽ-a Tomas Tuhel svestan je šta ga očekuje.

"Real je izuzetno kvalitetan, reč je o timu koji ima igrače snažnog karaktera. Ovo je veliki izazov za nas. Znam da će sve biti drugačije nego u Parizu, na Bernabeu je teško igrati, a oni su u dobroj formi. Imamo i mi izbalansiran i opasan tim, spremni smo i za ovaj izazov, u to sam siguran", izjavio je Tuhel.

Nakon 4.kola PSŽ je prvi na tabeli sa makssimalnih 12 bodova i obezbedio je plasman u eliminacionu fazu. dok je Real drugi sa 7 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track