Najnovije vesti

RATKO MLADIĆ IZ ZATVORA ODGOVORIO GROBARIMA: General pomenuo Delije, ali i još jedne navijače iz regiona!
Foto: AP, Starsport©

ZANIMLJIVO

RATKO MLADIĆ IZ ZATVORA ODGOVORIO GROBARIMA: General pomenuo Delije, ali i još jedne navijače iz regiona!

Fudbal

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Lige Evrope nakon remija u Hagu sa ekipom Az Alkmara. Osim dobrog utiska o igri, ostao je i dobar utisak o navijanju najvernijih pristalica crno-belih. 

Pre same utakmice Grobari su posetili ozloglašeni zatvor u Sheveningenu gde su zatvoreni srpski generali, ali i mnogi drugi vojnici, iz ratova 90.- tih godina koju su tresli region. 

Grobari su pre svega pružili podršku generalu Ratku Mladiću kome su nekoliko minuta ispred zatvorske ćelije pevali patriotske pesme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Све судије хашког суда!

A post shared by ЈУЖНА ТРИБИНА (@southside.1970) on

Dan kasnije, Ratkov sin Darko u razgovoru za ''Alo'' preneo je generalove utiske posle te iznenadne posete.

- Čuo sam se sa ocem i u tom razgovoru mi je poručio da se javno zahvalim navijačima Partizana na podršci koju su mu uputili. Ratko je inače smešten na drugom kraju zgrade, pa nije mogao da čuje Grobare, ali kada je ubrzo saznao šta se desilo u Sheveningenu, bilo mu je veoma drago. Navijao je za Partizan te večeri i krivo mu je što klub za koji navija nije ostvario pozitivan rezultat - rekao je Darko Mladić.

Inače, Darko ističe i da Ratko Mladić ima izvanredne odnose i sa navijačima Crvene zvezde.

- Još jedan dokaz da Ratko ima sposobnost da miri naizgled nepomirljive strane. Od navijača Zvezde ima konstantnu podršku, Delije mu šalju dresove, razne poklone, razmenjuju pisma. On je neko ko premošćuje sve podele. Odlične kontakte ima i sa navijačima banjalučkog Borca i na celu tu priču gleda isključivo sa sportske strane - zaključuje Darko Mladić.

Kurir sport / Alo 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...