VLADAN MILOJEVIĆ NAKON VOŽDOVCA: Pokazali smo reakciju posle teškog poraza od Bajerna
Foto: Starsport©

zadovoljan

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON VOŽDOVCA: Pokazali smo reakciju posle teškog poraza od Bajerna

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milijević rekao je danas, nakon pobede protiv Voždovca, da je srećan zbog reakcije igrača posle ubedljivog poraza od Bajerna iz Minhena.

"Vrlo bitna utakmica za nas sa psihološkog aspekta. Bilo nam je važno da pokažemo reakciju posle Bajerna i poraza koji smo doživeli. Nije bilo lako, jer nam je u goste došla ozbiljna ekipa za koju smo morali maksimalno da se pripremimo", rekao je Milojević nakon utakmice.

"Srećan sam zbog reakcije igrača koju sam danas video. Kada dobijete lekciju, kao što smo je mi dobili pre nekoliko dana, onda iz svega toga morate da izađete jači. Fudbal je takav da nema minulog rada i toga smo svesni", dodao je on.

Crvena zvezda pobedila je danas Voždovac sa 2:0 u 18. kolu Super lige Srbije.

"Najveći utisak na mene je ostavila fenomenalna publika. Navijači su u velikom broju došli da nas podrže i moram da kažem da su oni najbolji deo svega onoga što se dešava u Crvenoj zvezdi u poslednje vreme", rekao je Milojević.

Trener Zvezde imao je reči hvale kolegu Radomira Kokovića, ali i za stil igre koji neguje Voždovac.

"Oni igraju sjajan fudbal i imaju svoju filozofiju koja je atipična za Srbiju. Prekinuli smo im niz utakmica sa postignutim pogotkom. Znali smo, još na poluvremenu, da će morati da dođe trenutak u kom ćemo da postignemo gol, ali mi je žao što ranije nismo rešili meč. Ipak, Voždovac je pokazao veliki potencijal, pre svega golman Ilić koji se istakao sjajnim odbranama. Mi smo u teškom ritmu, već u sredu nas očekuje utakmica sa Mladosti i okrećemo se tom izazovu", rekao je Milojević.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track