ZVEZDA HOĆE BISER NOVOSAĐANA! Vojvodina: Topić može ide  samo uz ponudu koja se ne može odbiti! (FOTO)
Foto: Starsport©

prelazni rok

ZVEZDA HOĆE BISER NOVOSAĐANA! Vojvodina: Topić može ide samo uz ponudu koja se ne može odbiti! (FOTO)

Fudbal -

Crvena zvezda je ozbiljno zainteresovana za mladog defanzivnog vezistu Vojvodine Mirka Topića i pokušaćwe da ga dovede u svoje već u zimskom prelaznom roku

Nakon što je ova informacija procurela u javnost stigla je i reakcija sa ''Karađorđa'', a kako stoje stvari po tom pitanju objasnio je predsednik Vojvodine Vojislav Gajić.

On je u izjavi za klupski sajt naglasio da, pre svega,Topić ima želju da ostane u Vojvodini, kao i da dosadašnje ponude nisu ispunile očekivanja novosadskog superligaša.

''Jedina istina je to da je Mirko Topić biser iz naše omladinske škole, te da svojim igrama i ponašanjem već sada s pravom može da nosi epitet igrača pred kojim je blistava budućnost. On je projekat kluba za proleće i od njega očekujemo da bude deo okosnice tima u nastojanju da nastavimo sa dobrim rezultatima, jer Vojvodina ima velike ambicije po pitanju borbe za titulu, kao i u borbi za trofej u Kupu Srbije, rekao Gajić i dodao.

"Tačno je da su mnogi evropski klubovi već pokazali interesovanje za Topića, ali on ima želju da nastavi sa igrama u Vojvodini, kojoj je veoma privržen i u tome ima veliku podršku svog oca, kao i čitave porodice.Da bi eventualno promenio sredinu već u januaru, to mora da bude izuzetno visoka ponuda, takva da se ne može odbiti, bilo od Zvezde ili nekog drugog kluba", objasnio je prvi čovek Novosađana.

foto: Beta Branislav Božić

On je istakao da bi voleo da Topić ostane u Vojvodini.

Ponude koje smo do sada dobili za njega nismo ni razmatrali, iako su bile veoma ozbiljne, jer Mirko Topić ima važeći ugovor sa klubom do juna 2021. godine, a u dogovoru sa generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem, spremni smo da mu ponudimo novi četvorogodišnji ugovor'', istakao je Gajić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track