U NAPULJU BAŠ ZANIMLJIVO: Pobuna, ucene, sudovi i milioni u najavi! (FOTO)
Foto: AP, EPA

SAPUNICA

U NAPULJU BAŠ ZANIMLJIVO: Pobuna, ucene, sudovi i milioni u najavi! (FOTO)

Fudbal -

U Napoliju se bura ne smiruje.

U Napoliju se bura ne smiruje. Situacija je sledeća, nakon poraza od Bolonje, Anćeloti je ekipu odveo u karantin što je izazvalo revolt starijih igrača.

.Njima je gazda Napolija Aurelio De Laurentis poručio da će im obrisati kazne, odnosno ogromno smanjenje plata zbog pobune i neodlaska u karantin nakon meča sa Salcburgom.

Mediji pišu da igrači ne pristaju na tu ucenu, a i da ne veruju predsedniku, pa bi čitava stvar mogla da završi na arbitraži u Lozani. Navodno, ako se na to odluče, ući će u rat sa vlasnikom koji želi da potpuno promeni ekipu.

foto: EPA/CESARE ABBATE

Kaljehon i Martins neće dobiti nove ugovore, na prodaju su Fabijan Ruiz koga želi Real, Alan koji je na meti PSŽ, ali i Kulibali koji bi mogao da postane najskuplji štoper sveta.

Defanzivac iz Malija će koštati 100 miliona evra, 50 manje nego što je Napoli tražio prošlog leta, De Laurentis želi da se oslobodi njegove plate od šest miliona po sezoni.

Kulibali igra mnogo slabije nego prethodnih godina, ali žele ga Real, Siti, Junajted i eventualno Barselona, mada Katalonci nemaju toliki novac.

Pep Gvardiola ga vidi kao Idealno rešenje za neubedljivu odbranu "građana", Afrikanac je jak i sa loptom, pored neverovatne fizičke snage.

foto: Starsport©

Real bi Ramosa zamenio Kulibalijem, a Junajted bi ga upario sa Megvajerom.

Sve to govori da će suma od 100 miliona možda biti i probijena i da je izvesno da će Kulibali preskočiti Van Dajka i Megvajera i postati najskuplji štoper svih vremena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track