Najnovije vesti

PECKANJA TRENERA PRED MANČESTERSKI DERBI: Solskjer i Gvardiola razmenili 'otrovne strele' pred početak meča (FOTO)
Foto: EPA/NIGEL RODDIS

PODIGLI TEMPERATURU

PECKANJA TRENERA PRED MANČESTERSKI DERBI: Solskjer i Gvardiola razmenili 'otrovne strele' pred početak meča (FOTO)

Fudbal

Manečster junjated ove sezone nije sjajan, ali nije izgubio nijedan duel protiv „velikih timova“.

Pre nekoliko dana pred Đavolima pao je Murinjov Totenhem, tako da oni puni samopouzdanja odlaze na gosotvanje gradskom rivalu Sitiju (18.30), sa željom da ga isključe iz šampionske trke.

Uoči mančesterskog derbija treneri su se potrudii da podignu temperaturu, pa su jedan drugom uputili 'otrovne strele'.

foto: Starsport©

"Fudbal se dosta promenio. Nekad je u ovakvim utakmicama bilo dozvoljeno da protivniku pošteno uletiš. Ali sad kad je svaki pedalj terena pokriven kamerama, utakmice se svode na taktiku i tehniku, manje na snagu, i fizičku i psihičku. A derbi bi trebalo da ostane derbi. Ne igramo košarku", rekao je Solskjer i pecnuo rivala.

"Sad bar igramo derbije svake sezone. Ja sam se načekao pre no što sam odigrao svoj prvi derbi", kazao je Solskjer aludirajući na godine Građana provedene u drugoj ligi.

Nije se dugo čekalo na odgovor Pepa Gvardiole. 

foto: AP

"Navijači Junajteda će reći da je njihov klub najveći, a navijači Sitija da je njihov klub najveći. Volimo svoje klubove. Svaki navijač želi da vidi što više pobeda, ali podupiru klub i u lošim trenucima. Učio sam o istoriji Sitija i u lošim trenucima podrška je bila možda i glasnija nego što je danas. Tako da ako pogledate policu sa trofejima, bolji su, bez sumnje. Ali mi se dižemo i za navijače Sitija mi ćemo uvek biti bolji, kao što navijači Junajteda veruju da su oni bolji", rekao je Pep u najavi.

(Kurir sport)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...