LUDO! STOPIRANA IZGRADNJA STADIONA: Lesteru problem pravi 348 vodenjaka!
Foto: AP

NEVEROVATNO

LUDO! STOPIRANA IZGRADNJA STADIONA: Lesteru problem pravi 348 vodenjaka!

Fudbal -

Lester je hit u Premijer ligi. Menadžer Brendan Rodžers stvorio je moćnu ekipu koja je druga u prvenstvu, sa sedam bodova manje od vodećeg Liverpula. Iako im rezultati idu naruku, vlasnike „lisica“ brine izgradnja novog stadiona, za koji su već izdvojili 136.000.000 evra.

Pronađena je lokacija, urađena papirologija, ali radovi nisu počeli. Naime, na zemljištu koje je izabrano za izgradnju novog stadiona Lestera živi jedna endemska životinjska vrsta. Tačnije 348 krestastih vodenjaka, koji su zaštićeni važećim britanskim zakonom o životinjama.

Lokalne vlasti su zaustavile projekat Lestera i sada vlasnici kluba, porodica Srivadanaprabha, čini sve kako bi pronašla rešenje za problem.

Ili da preseli krestaste vodenjake na drugo mesto, ili da pronađe drugu lokaciju za stadion i sportski centar gde će trenirati sve selekcije Lestera.

Partizan je uzdrman posle poraza od Napretka u sudijskoj nadoknadi, ali protiv Rada je vezao osam pobeda. Deveta bi bila vredna kvote 1,20. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Rad – Partizan.

(Kurir.rs / A. R. / Foto:AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track