DERBI SERIJE A IZAZIVA VELIKU PAŽNJU JAVNOSTI: Miha vodi Bolonju protiv svog Milana
Foto: EPA

Sjajno

DERBI SERIJE A IZAZIVA VELIKU PAŽNJU JAVNOSTI: Miha vodi Bolonju protiv svog Milana

Fudbal -

Prema najavi Miroslava Tanjge, kuma Siniše Mihajlovića, srpski trener koji se bori protiv leukemije danas će sedeti na klupi Bolonje, protiv Milana, kluba koji je takođe vodio.

Što se tiče Mihajlovića i njegovog zdravstvenog stanja, posle transplantacije koštane srži radio je s ekipom, nije putovao u Napulj, gde su njegovi momci slavili sa 2:1. Iz tabora Bolonje najavljuju da se očekuje da Srbin bude na klupi protiv Milana.

- Ako ne bude nekih problema u poslednjem trenutku, Mihajlović će biti na klupi - rekao je Tanjga italijanskim medijima.

Predstojeći duel od izuzetnog je značaja za oba tima, pošto Milan ima bod više, ali se ne može pohvaliti izdanjima ove sezone, što je šansa za Bolonju.

- O kvalitetu Milana ne treba trošiti reči, iako su su imali sreće da pobede Parmu nedavno. Naše samopouzdanje je poraslo zbog pobede nad Napolijem. Ne možemo da kažemo da Milan nije nepobediv za Bolonju, tako da mislim da ovo možemo da dobijemo. Očekujem otvorenu utakmicu - poručio je Tanjga.

Siniša Mihajlović vodio je Milan u sezoni 2015/2016. Lansirao je mladog golmana Đanluiđija Donarumu, danas najboljeg čuvara mreže u Italiji.

Marselj je u naletu, niže sjajne rezultate, učvrstio se na drugoj poziciji, a od večeras (21.00) da dodatno poveća prednost jer mu dolazi trećeplasirani Bordo koji, istina, pet kola ne zna za poraz. Kvota na keca na Velodromu je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj - Bordo.

(Kurir.rs / A. R. / Foto:EPA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track