Najnovije vesti

Navijači Dinama  polivali i vređali čelnike Ludogoreca

UEFA na potezu

Navijači Dinama polivali i vređali čelnike Ludogoreca

Fudbal
Zvanična delegacija bugarskog kluba našla se na meti rasističkih napada, a prisutne, koje je predvodio vlasnik kluba Kiril Domusčiev, navijači Dinama su gađali čašama punim piva i uzvikivali im pogrdne parole: "Cigani, cigani

Rukovodstvo bugarskog fudbalskog kluba Ludogorec saopštilo je da je donelo odluku da pokrene tužbu protiv nemačkog arbitra Feliksa Cvajera, posle poraza i eliminacije od zagrebačkog Dinama rezultatom 3:2 u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Razlog pritužbe na deljenje pravde Nemca u revanš utakmici je činjenica da je sudija utakmicu produžio čak osam minuta, iako je pre toga objavio da će se zaustavno vreme igrati još pet minuta. Pored toga, navodi se da je igrač domaćina Samir trebalo da dobije crveni karton posle udaranja laktom u lice veziste Djakova.

Čelnici Ludogoreca navode da su na "Maksimiru" doživeli nezapamćeni skandal. Zvanična delegacija bugarskog kluba našla se na meti rasističkih napada, a prisutne, koje je predvodio vlasnik kluba Kiril Domusčiev, navijači Dinama su gađali čašama punim piva i uzvikivali im pogrdne parole: "Cigani, cigani". Prema informacijama iz Bugarske, članovi ekspedicije Ludogoreca bili su podrvrgnuti žestokom ponižavanju, iako nisu ničim izazvali tako nešto.

Prema rečima čelnika bugarskog kluba, bezbednosne službe su zatajile, a nije jasno čemu tolika mržnja kada su Zagrepčani na lep način dočekani u Bugarskoj pre sedam dana. Iz Ludogoreca su saopštili da je izvršni direktor Angel Petričev bio toliko mokar od piva kao da je bio u tuš kabini. Zbog svega navedenog Ludogorec će zatražiti od UEFA da rigorozno kazni Dinamo.

http://www.youtube.com/watch?v=C9phNCXkhBM

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...