Najnovije vesti

LOPOVI UPALI U STAN NAŠEG FUDBALERA: Sergej Milinković -Savić ostao bez gotovine, nakita i satova
Foto: EPA / Matteo Bazzi

pljačka

LOPOVI UPALI U STAN NAŠEG FUDBALERA: Sergej Milinković -Savić ostao bez gotovine, nakita i satova

Fudbal

Srpski reprezentativac i fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić opljačkan je u subotu uveče dok je sa svojim timom igrao derbi italijanskog prvenstva protiv Juventusa, preneli su rimski mediji.

Trojica pljačkaša obila su kuću Sergeja Milinkovića Savića u toku utakmice Lacija i Juventusa, gde je Sergej bio tvorac preokreta Lacijala i tom prilikom su mu ukrali nakit u vrednosti od 100.000 evra. Takođe, mediji sa Apenina navode da je Sergej ostao bez gotovine u iznosu od 5.000 evra.

Kako se dalje navodi, u pitanju su satovi marke Roleks i Ubolet, te nakit i gotovina koja se nalazila u domu Milinković-Savića. Sve su to na sreću zabeležile sigurnosne kamere, pa je rimska policija odmah krenula u poteru za lopovima.

Po povratku kući sa utakmice, Sergej je otkrio da je opljačkan, pa je odmah obavestio policiju, koja je preuzela video snimke i utvrdila da je reč o trojici momaka.

Prema navodima italijanskih medija, moguće je da je reč o istim ljudima koji su izveli seriju pljački u poslednjih nekoliko meseci u Rimu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEOČ

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...