MA KOJA LIGA EVROPE, HTELI SMO DA OSVOJIMO LIGU ŠAMPIONA! Dušan Tadić u ŠOKU posle eliminacije: Ovo mnogo BOLI (FOTO)
Foto: EPA/YOAN VALAT

NEVERICA

MA KOJA LIGA EVROPE, HTELI SMO DA OSVOJIMO LIGU ŠAMPIONA! Dušan Tadić u ŠOKU posle eliminacije: Ovo mnogo BOLI (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Ajaksa poraženi su od Valensije 1:0 u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, a tim čiji je kapten Dušan Tadić tako je ostao bez nokaut faze i nastaviće takmičenje u Ligi Evrope.

Valensija je kao prva iz grupe H prošla dalje, a drugu fazu izborili su i fudbaleri Čelsija, koji su pobedili Lil 2:1.

"Jako je ovo bila čudna utakmica, jako... Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, ali smo onda čudno primili gol. Posle 70. minuta i nije bilo pravog fudbala, mnogo je bilo incidenata, meč je često bio prekidan. Imali smo nekoliko prilika da slomijemo taj otpor Valensije, ali nismo iskoristili te šanse", počeo je Tadić izjavu za lokalnu televizijsku stanicu pre odlaska u svlačionicu stadiona u Amsterdamu.

foto: EPA/OLAF KRAAK

Upitan kako se oseća, odmah je priznao:

"Ovo mnogo boli. Toliko, da ne znam ni šta da kažem. Imamo deset bodova, a ispali smo! Čudna utakmica, jako... Imali smo tu kontrolu na početku, onda se dogodi taj pogodak gostiju... Ne znam..."

Na kraju je upitan kako će se ekipa koja je igrala polufinale prošlog izdanja elitnog nadmetanja sada fokusirati na borbe u Ligi Evrope:

"Ma... Mi smo hteli da osvojimo Ligu šampiona", rekao je vidno utučeni Dušan Tadić.

Zagrebački Dinamo igra protiv Mančester Sitija (18.55) i može i da bude drugi i nastavi u LŠ, da bude treći i nastavi u LE, i da bude četvrti i ispadne iz Evrope. Ako pobedi šampiona Engleske, obezbediće evropsko proleće. Kec u Zagrebu je 5,60, iks 4,00, a dvojka 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Mančester Siti.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track