HAOS U FRANCUSKOJ: Fudbaleri Liona prošli dalje u Ligi šampiona a nakon meča se sukobili sa navijačima (VIDEO)
Foto: Printscreen

napeto

HAOS U FRANCUSKOJ: Fudbaleri Liona prošli dalje u Ligi šampiona a nakon meča se sukobili sa navijačima (VIDEO)

Fudbal -

Lion je remijem 2:2 sa Lajpcigom na svom terenu, osigurao prolazak grupe Lige šampiona.

Međutim, ovaj uspeh je ostao u senci neviđene drame nakon utakmice.

Šta se zapravo desilo? Memfis Depaj, kapiten tima, najbolji igrač i strelac Liona koji je postigao drugi gol za prolazak grupe odlazeći s terena primetio je da je jedan od najvatrenijih navijača iz grupe "Bad Gone" na terenu razvio zastavu na kojoj piše "Marselo odlazi". Uz poruku štoperu Liona bio je i crtež magarca, koji predstavlja navijačima omraženog člana tima.

Lider kakav je Holanđanin stao je u odbranu saigrača tako što se zatrčao prema navijaču s uvredljivom zastavom i istrgao mu je iz ruku, nakon čega su sa navijačke tribine krenuli brojni navijači prema Depaju koje su redari i policajci jedva zaustavljali da ne provale u teren i obračunaju se s Depajem. Neki su uspeli da se probiju do njega, ali ubrzo su dotrčali ostali igrači Liona, te su im se zajedničkim snagama suprotstavili.

Marselo nije u ljubavi sa navijačima od meča sa Benfikom u Ligi šampiona, nakon kojeg su počeli da ga napadaju na društvenim mrežama i da ga vređaju na svakoj utakmici. Ostali igrači Liona solidarisali su se s Marselom i zato više ne pozdravljaju navijače nakon pobeda, što dovoljno govori o raskolu koji vlada u Lionu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track