BAJERN SE BAŠ NALJUTIO! Het-trik magičnog Kutinja, "milioneri " ubedljivi! (VIDEO)
Foto: Starsport©

BUNDES LIGA

BAJERN SE BAŠ NALJUTIO! Het-trik magičnog Kutinja, "milioneri " ubedljivi! (VIDEO)

Fudbal -

U terminu od 15.30 odigrano je pet utakmica 15. kola nemačke Bundeslige.

Bajern je u Minhenu opravdao ulogu favorita i nakon preokreta slavio protiv Verdera sa 6:1.

Poveli su gosti golom Rašice u 24. minutu, ali su Bavarci sa dva brza gola u prvom i četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena preokrenuli rezultat zahvaljujući Kutinju, a potom i Levandovskom.

Usledila je potpuna rapsodija domaće ekipe koja je u nastavku igre postigla još četiri gola. U 63. Kutinjo je lepo lobovao golmana protivničke ekipe, devet minuta kasnije ponovo je pogodio Levandovski, nakon njega Miler u 75. minutu, da bi Kutinjo kompletirao het-trik još jednim sjajnim golom tri minuta kasnije.

Ubedljiva je bila i Borusija Dortmund koja je u Majncu slavila sa 4:0. "Milioneri" su poveli u 32. minutu preko Rojsa, da bi golovima Sanča, Azara i Šulca u 66, 69. i 84. minutu upisali još jedan trijumf u nemačkom šampionatu.

Minimalnu pobedu upisala je Herta koja je bila bolja od Frajburga. Srpski internacionalac Marko Grujić odigrao je čitav meč za tim iz prestonice. Sa 2:0 Keln je kod kuće slavio protiv Leverkuzena koji je meč završio sa dva igrača manje. U Paderbornu je domaća ekipa remizirala sa Unionom rezultatom 1:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track