Veselo

SPEKTAKULARNO CRVENO-BELO VEČE: Crvena zvezda obeležila uspešnu polusezonu! KURIR TV, FOTO

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je četvrti put tradicionalno "crveno-belom" večeri uspešnu polusezonu.

1 / 11 Foto: Starsport©

Prvak države drugi put je igrao Ligu šampiona, bio nadomak plasmana u Ligu Evrope, a na dobrom je putu da odbrani titulu i domogne se duple krune.

Status trenera Vladana Milojevića ne bi trebalo da brine pristalice Crvene zvezde, bez obzira na njegove dvosmislene izjave posle utakmice sa Čukaričkim.

- Vladan Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2020. i ostaće trener u Zvezdi dokle god on bude želeo - rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor kluba.

Da je sve u redu sa Milojem i Zvezdom potvrdio je trener dolaskom na "crveno-belo" veče u društvu supruge Danijele. Svečanoj večeri prisustvovali su i čelnici kluba Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović, Mitar Mrkela, Dragan Džajić sa lepšim polovina a, članovi uprave, prijatelji kluba i naravno fudbaleri.

- Puno mi je srce kada vidim sve ove drage ljude, drugoj godini zaredom koja je istorijska i koja će zlatnim slovima biti upisana u istoriji kluba. Ljudski i prirodno je imati snove. Mnogi su bili skeptici, pre pet godina bili smo klinički mrtvi i ovo stalno ponavljam jer se u Srbiji sve slabo pamti. A, mi već treću godinu zaredom igramo grupnu fazu u Evropi, od toga dve Lige šampiona, a priznaćete najteže je ponavljati se. Plaćamo poreze državi, igrači redovno dobijaju plate, 92 odsto naših prihoda dolazi iz inostranstva. Omladinska škola je naš ponos, omladinci su se plasirali u nokaut fazu Lige šampiona. Skoro 3.000.000 evra ulažemo u Omladinsku školu. Svesni smo da smo podigli lestvicu i zato afirmišemo mlade igrače kroz našu filijalu Grafičar. U prolećnom delu naši mladi igrači dobiće veću šansu u prvom timu. Hvala mojim saradnicima Mrkeli i Milojević, Šabtoviću i Petrović, posebno Mijailoviću i Džajić, kao i članovima UO, Gaspromu i Telekomu, i fudbalerima, njima najveće hvala, medijima i navijačima - rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba.

Program su vodili Katarina Srećković i Marko Mak Pantelić.

Crvena zvezda je predstavila i kalendar za 2020. godinu. Motivi na kalendaru su prvotimci, legende kluba, bogata istorija, najbitnije pobede...

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Aleksandar Radonić/Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track