(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) FUDBALER KRVNIČKI PRETUKAO SUPRUGU, PA DOBIO ZASLUŽENU KAZNU: Fernandes uhapšen, a klub ga otpustio
Foto: Printskrin

Šta je s mozgom

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) FUDBALER KRVNIČKI PRETUKAO SUPRUGU, PA DOBIO ZASLUŽENU KAZNU: Fernandes uhapšen, a klub ga otpustio

Fudbal -

Žan Fernandes (24), golman Sao Paula, uhapšen je u sredu u Orlandu zbog optužbi da je pretukao svoju suprugu Milenu Bemfiku.

Sukob se dogodio u jednom hotelu u Orlandu na Floridi. Prema izveštaju policije, prvo je došlo do verbalnog sukoba, koji se kasnije pretvorio u fizički.

Milena je imala vidno natečeno lice s modricama ispod oka. Znakovi sukoba videli su se i na licu fudbalera, pošto ga je supruga u samoodbrani udarila peglom za kosu.

foto: Printskrin

Brazilka je objavila video u kome je zapomagala: "Ljudi, pogledajte šta mi je Žan uradio. Pomozite mi, pretukao me je".

Da se porodično nasilje nikako ne isplati, Žan je dodatno shvatio i kada se oglasio njegov klub. Iako je imao ugovor do 2022. godine, Sao Paulo je ekspresno reagovao i raskinuo saradnju.

"U gotovo 90 godina postojanja Sao Paulo je stvorio ostavštinu koja se temelji na čvrstim načelima ponašanja bez izuzetaka. Fudbaler mora da bude primer društvu svojim ponašanjem, te svestan šta predstavlja. Ne tolerišemo ovakve stvari", stoji u saopštenju kluba.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track