ŽELIMO DA POMOGNEMO!Čeferin: UEFA će pomoći izgradnju stadiona u Srbiji!
Foto: @starsport

OBEĆAO

ŽELIMO DA POMOGNEMO!Čeferin: UEFA će pomoći izgradnju stadiona u Srbiji!

Fudbal -

Predsednik UEFA Aleksander Čeferin izjavio je da je ova kuća spremna da pomogne oko ulaganja u izgradnju stadiona širom Srbije.

Čeferin, koji je došao u Beograd na proslavu 100 godina Fudbalskog saveza Srbije, u izjavi Tanjugu poručio je da ga raduju planovi oko poboljšanja infrastrukture u Srbiji.

"Volim da dođem u Srbiju, u njoj se osećam kao kod kuće. Sastanak sa predsednikom Vučićem bio je dobar, pričali smo u vezi poboljšanja infrastrukture i planovi su dobri. Nadam se da će za par godina Srbija biti jedna od boljih zemalja po tom pitanju", rekao je Čeferin za Tanjug.

Na pitanje da li je bilo razgovora o izgradnji Nacionalnog stadiona, koji se planira u Beogradu, Čeferin je odgovorio da je bilo priče o više projekata.

"Razgovarali smo o više projekata, ali ne konkretno, jer nismo imali vremena. Apsolutno želimo da pomognemo, imamo sjajnu saradnju sa FSS i pomoći ćemo koliko možemo".

Čeferin se osvrnuo i na to što je Dejan Stanković, koji je baš na njegov poziv jedno vreme bio angažovan u UEFA, postao trener Crvene zvezde.

"Iznenadio me malo. Deki je dobar momak i zna mnogo o fudbalu. Želim mu sve najbolje u Zvezdi", istakao je prvi čovek UEFA.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track