TERZIĆ O STANKOVIĆU: Deki me iznenadio energijom i željom za dolaskom u Crvenu zvezdu
Foto: Ana Paunković

PROMOCIJA NA MARAKANI

TERZIĆ O STANKOVIĆU: Deki me iznenadio energijom i željom za dolaskom u Crvenu zvezdu

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je novi trener Dejan Stanković veliki sportista i da očekuje da će doneti potrebnu strast i energiju tom fudbalskom klubu.

"Veliki igrač, veliki sportista, veliki čovek i nadam se da će da bude veliki trener. Očekujem da će doneti strast i energiju koja je potrebna ovako velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Želim mu mnogo sreće i uspeha", rekao je Terzić novinarima.

Stanković je potpisao ugovor na dve i po godine, a Terzić je izrazio nadu da će saradnja trajati mnogo duže.

"Pre pet godina je počeo da radi na sebi, završio je pro licencu. Kada smo pre par meseci razmišljali o trenutku koji se mora desiti, da Vladan Milojević jednog dana ode, razgovarali smo o Dejanu Stankoviću i Nemanji Vidiću. Dva čoveka koji su obeležili srpski i evropski fudbal, a odlučili su se da se bave trenerskim poslom. Prijatno sam se iznenadio kada sam posle prvog razgovora video koliku Stanković ima želju da dođe. Nadam se da će ta saradnja trajati i duže", kazao je Terzić.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela poželeo je Stankoviću mnogo sreće na novom putu.

"Dejan je Zvezdino dete koje je disalo u ovom klubu. Pravi vodja, sa izrazitim liderskim karakteristikama. Poseduje izuzetnu strast koju će pretpostavljam preneti i svojim igračima. Radio je sa najvećim trenerima na svetu, stekao iskustvo i verujem da će to preneti svom klubu i da će klub sa njim krenuti u modernu i dobru budućnost", rekao je Mrkela.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track